Zonnebank Tarieven

Zonnebank

De stijlvolle verschijning van de X7 is gecombineerd met absolute kwaliteit in techniek. Een compacte, maar zeer comfortabele zonnebank met indrukwekkende bruinings resultaten.

Maak uw keus uit de vele optionele features die de topkwaliteit in zonnen benadrukken. Het optionele ContourPlus: de ergonomisch gevormde acrylplaat die het lichaam van de zonliefhebber goed ondersteunt voor een zeer comfortabele bruiningssessie.

Het SoundAround Plus systeem biedt bovendien, naast vier externe kanalen, ook twee voorgeprogrammeerde SD-kaarten met ontspannende en energieke muziek. Alle voorgeprogrammeerde muziek is rechtenvrij.

De eigenaar kan de SD kaart ook voor zijn/haar eigen muziekkeuze of audio gebruiken. De gebruiker kan daarnaast kiezen om eenvoudigweg zijn/haar eigen MP3-speler of smartphone in te pluggen. De features My MP3 en SmartVoice zijn onderdeel van zowel SoundAround Basic als Plus.

Als verfrissende optionele feature combineert CliMax diverse manieren om de meest comfortabele zontemperatuur te verkrijgen. De koele lucht uit de airconditioning wordt tussen de dubbele acrylplaat in de bank geblazen om het ligvlak en de lampen te koelen.

Daarnaast blaast dit exclusieve systeem de airconditioning lucht via de body cooler aan het voeteneind als een comfortabel briesje over het zonnende lichaam. De lichaamskoeler is in acht stappen regelbaar.

Eenmalig
Zonnebank 15 minuten € 7,50
Zonnebank 20 minuten € 10,00
Zonnebank 25 minuten € 12,50
Strippenkaart    
Zonnebank 10x 15  minuten € 67,50
Zonnebank 10x 20 minuten € 90,00
Zonnebank 10x 25  minuten € 112,50